Friggebod i Högsbohöjd

Nu under sommaren fick vi förtroendet att bygga en hos en kund i Högsbohöjd. Det blev en liten nätt (men ändå rymlig) bod på nästan 10 kvm som kunden sedan själv målat.

Referenser

Våra utförda projekt

Ta en titt på några av våra tidigare projekt för att få en uppfattning om vår expertis och kvalitet. Vi är stolta över det arbete vi utför och ser fram emot att även hjälpa dig att förverkliga dina bygg- och renoveringsdrömmar.

Syllbyte i Fiskebäck

Trallbyte i Backadalen

Byte av trall i Kärrdalen

Vägg med skjutdörrar i Linnéstaden

Montering av friggebod från EJA Stugan

Panelbyte i Onsala

Friggebod i Högsbohöjd

Panelbyte i Åkered

Altanbygge i Onsala

Byte av ytterdörr i Önnered

Staketbygge i Askim

Utbyggnad av altan i Lerum

Köksrenovering i Nilssonsberg

Byte av trallbrädor i Eklanda

Byggnation av uteservering i Nya Hovås

Golvläggning i Strömmensberg

Renovering av trappa i Önnered

Fönsterbyte i Onsala

Förrådsbyggnation i Onsala

Köksrenovering i Majorna

Byte av hängrännor i Gråbo

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en snickare i Göteborg att anlita per timme?

Kostnaden för att anlita en snickare i Göteborg är cirka 500 kr/h. Timpriset kan dock variera mellan ungefär 400 kr/h och 700 kr/h. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert på ditt specifika snickeriuppdrag!

Gäller rotavdraget när jag anlitar snickare?

Ja, du får göra rotavdrag när du anlitar en snickare om arbetet uppfyller vissa villkor. Avdraget är på upp till 50 000 kronor och gäller för alla snickeriarbeten i form av renoveringar, ombyggnationer eller tillbyggnationer på ett befintligt hus.

Kontakta oss

Är du redo att göra verklighet av det projekt som du har gått och funderat på? Kontakta då oss för att diskutera projektet och för att få en prisuppskattning på arbetet! Vi kan också komma med bra tips och förslag på dina funderingar och tankar om kommande snickeriarbeten.

Dessutom har vi inga problem utan snarare utmaningar! Våra professionella snickare står också redo att hjälpa dig med det snickeriarbete som du vill ha utfört, stort som smått!

&

TM Byggservice

Besöksadress

Nellickevägen 22
412 63 Mölndal