TM BYGGSERVICE

Vi utför moderna och kvalitativa badrumsrenoveringar

Genom att renovera badrummet kan du göra det finare och mer funktionellt än någonsin. En professionellt utförd badrumsrenovering i Göteborg kan ofta ge en god avkastning på investeringen. Därför är det viktigt att du tar hjälp av proffs när du vill sätta in ett nytt handfat, en ny duschdörr i glas eller kanske lägga ett snyggt golv i ditt badrum!

Vi har den utrustning som krävs för att kunna hantera de allra flesta sorters badrumsrenoveringar. Det innebär att du slipper hyra in andra för att få jobbet gjort. Vi hjälper dig med allt du behöver när det kommer till att renovera badrummet.

Z

Installera nytt golv i badrummet.

Z

Sätta in en ny dusch eller ett badkar.

Z

Installera en ny toalett.

Z

Byta ut inredning och kranar.

Z

Sätta upp en badrumsspegel.

Kontakta oss för att få mer information om våra tjänster – vi diskuterar gärna ditt specifika renoveringsprojekt!

badrumsrenovering Göteborg

TM BYGGSERVICE

En badrumsrenovering i Göteborg är ett stort åtagande

Att renovera ett badrum är ett stort åtagande. Badrummet är trots allt ett av de rum i huset som används allra mest. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att ditt projekt är i goda händer. Vi gör vårt bäst för att få jobbet gjort med minimala störningar i ditt vardagliga liv. Vi utför din badrumsrenovering i Göteborg enligt dina önskemål och städar alltid upp efter oss.

Ibland händer det tyvärr att ett renoveringsprojekt inte riktigt går planenligt. Detta kan bero på en rad olika faktorer men har den gemensamma nämnaren att kostnaden för projektet kan öka. För att du ska kunna undvika obehagliga överraskningar längre fram är det därför viktigt att du tar reda på så mycket information som möjligt på förhand. Nedan delar vi med oss av vad du bör tänka på för att det hela ska gå friktionsfritt. Du får dessutom några handfasta tips som kan hjälpa dig att spara lite pengar!

Även en mindre renovering kan göra en stor skillnad

Använder du ditt badrum till så mycket mer än att utföra dina behov och att göra dig redo att möta dagen? Du kanske rentav även använder det som ett spa och en plats att kunna koppla av på? Men det kan också vara den sista platsen där du känner att du kan få avkoppling. Risken är stor att du mer känner att du behöver använda badrummet än att du gärna vill göra detta. Om du känner igen dig själv i denna beskrivning kan det vara hög tid att ta tag i saken!

Då bör du överväga att kalla in riktiga proffs som är experter på badrumsrenovering i Göteborg! För ditt badrum är trots allt en av de allra viktigaste rummen i din bostad. Därför ska du inte behöva känna att du kämpar med att få det att fungera på det sätt som du önskar. Risken är nämligen stor att ett gammalt och tråkigt badrum får hela ditt hem att upplevas på ett negativt sätt.

Som tur är finns dock lösningen närmare än vad du kanske tror! Det är förvisso en stor utmaning att planera en badrumsrenovering, men det kan också vara väldigt roligt att göra detta. Tänk också på att du inte nödvändigtvis behöver riva ut hela ditt badrum och börja om från början. Ibland kan även mindre förändringar göra stor skillnad och få rummet att kännas helt annorlunda!

Nedan går vi till exempel igenom hur du kan få till en renovering värd namnet med relativt små medel. Om du sedan fortsätter att läsa får du även veta vad du bör tänka på när du står inför valet att renovera ditt badrum. Vi delar dessutom med oss av våra bästa tips som ger dig goda förutsättningar för en lyckad badrumsrenovering i Göteborg!

Budgetvänlig badrumsrenovering i Göteborg

Har du ett lite mindre badrum och undrar om det går att renovera det med en begränsad budget? Även om badrummet ifråga är mindre till storleken är det lätt hänt att kostnaden springer iväg. Nyckeln till att utföra en lyckad renovering med en mindre budget är att göra de förändringar som är iögonfallande och gör stor skillnad. Detta samtidigt som man lämnar väggarna och andra delar av rummet intakta.

När du har en begränsad budget för ändamålet är det viktigt att få så mycket värde som möjligt för pengarna. Därför kan det vara ack så viktigt att bara kunna sätta lite ny färg på väggarna eller på inredningen i badrummet. Det är dock viktigt att du väljer rätt färger och detaljer när du renoverar ditt mindre badrum. Ett badrum som är ganska litet bör hellre målas i en ljus färg och med bara ett fåtal olika färgvariationer. Då öppnas rummet upp och känns rymligare!

Z

Byte av gammalt kakel och klinker.

Z

Lite ny färg på väggar och/eller inredning.

Z

En ny och snygg duschkabin istället för det gamla tråkiga duschdraperiet.

Z

Nya kranar, handdukshållare, speglar, medicinskåp eller dylikt.

Z

Montering av nytt handfat.

TM BYGGSERVICE

Därför bör du överväga att renovera ditt badrum

Badrummet är en verklig hubb av aktivitet i hemmet. Därför vill du såklart att detta rum ser väldigt bra ut. Du vill vara nog med att såväl väggar som golv och inredning gör sig bra tillsammans. Oavsett hur du har tänkt renovera ditt badrum kan vi hjälpa dig igenom processen. Vi lovar att anlända i tid och utföra ett hantverk av hög kvalitet som gör dig nöjd och belåten!

Ditt badrum kanske bara är gammalt och slitet. Då gör du rätt i att kalla in oss för en komplett badrumsrenovering i Göteborg! Vi är de lokala proffsen som hjälper dig med allt från att lägga ett nytt kakelgolv till att riva väggar och installera badrumsinredning. Därför är vi lösningen på ditt problem, oavsett om du bara vill sätta in ett nytt handfat och måla om lite grann eller utföra ett större renoveringsprojekt.

En vanlig orsak till att man väljer att renovera sitt badrum är belysningen. Du kanske själv har tänkt i dessa banor och vill se vad lite bättre ljus kan göra för badrummet därhemma? Bra belysning är en viktig faktor som verkligen kan användas på många olika sätt. Du kan till exempel välja att i princip bara lysa upp i duschen eller i hela ditt badrum. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge ditt badrum den rätta ljussättningen. Dessutom kan vi även ordna med “småpill” såsom att montera nya kranar och duschmunstycken.

Några exempel på mindre åtgärder som kan ha en stor effekt är:

Ny duschdörr. Har din nuvarande duschdörr gett upp och behöver bytas ut? Då är det oss du ska kalla in för att få en ny sådan monterad. Vi kommer på utsatt tid och gör ett gott jobb som talar för sig självt. Därmed kan du räkna med att bli nöjd när du tar hjälp av oss för att montera den nya duschdörren!

Ny toalett. Din gamla toalett har kanske varit en pålitlig trotjänare. Men förr eller senare är det tyvärr dags att byta ut den. Dessutom kan det faktiskt göra mycket för rummet som helhet att byta ut toaletten. Därför bör du kontakta oss när du vill sätta in en ny toalett!

badrumsrenovering Göteborg

TM BYGGSERVICE

Renoveringen kan visa sig vara en värdefull investering

Att renovera badrummet är ett utmärkt sätt att få en lite trevligare plats att utföra de dagliga bestyren på. Samtidigt finns det också en ekonomisk vinning i att utföra en badrumsrenovering i Göteborg av hög kvalitet. Du kan nämligen få mer pengar för din bostad vid en eventuell försäljning om du väljer att renovera ditt badrum. Dessutom behöver renoveringen ifråga inte nödvändigtvis vara extremt omfattande. Många gånger räcker det ganska gott att bara tillföra lite ny färg eller att byta ut handfatet och annan inredning.

Med det sagt kan du naturligtvis välja att satsa stort om du hellre vill göra det. Varför inte riva ut hela badrummet och få en tom canvas att måla på?! Du har då möjligheten att verkligen forma badrummet helt utifrån ditt eget huvud. Oavsett vilka drömmar du har när det kommer till badrummets inredning och utseende står vi till din tjänst.

Dessa projekt är ofta kostsamma men du kan i regel få ROT-avdrag

Det kan ofta löna sig att planera lite grann i förväg innan du sätter bollen i rullning. En väl utförd badrumsrenovering i Göteborg kan nämligen kosta allt från 10 000-30 000 kronor per kvadratmeter eller mer. Enbart arbetskostnaden uppgår i regel till omkring 5 000-10 000 kronor per kvadratmeter. Med det sagt kan du få upp till 30 % av arbetskostnaden subventionerad genom ROT-avdraget. Detta förutsatt att vissa förutsättningar uppfylls.

Kontakta oss för att få en fingervisning om vad ditt renoveringsprojekt kan tänkas kosta, mellan tummen och pekfingret. Vi kan även svara på dina frågor om ROT-avdrag och hur mycket avdraget kan påverka prisbilden i ditt enskilda fall.

Genom att agera proaktivt och planera samt sätta en budget för renoveringen slipper du överraskas av priset. Därför är det viktigt att du involverar oss i processen så tidigt som möjligt. Tillsammans kan vi arbeta fram ramen för projektet och säkerställa att bägge parter är införstådda med vad som gäller.

TM BYGGSERVICE

Tips som hjälper dig att lyckas med renoveringen av ditt badrum

Vi har lovat att dela med oss av tips som hjälper dig att lyckas med din badrumsrenovering. Eftersom vi har för vana att hålla vårt ord kommer vi därför att göra just detta. Nedan kan du ta del av våra handfasta tips som förhoppningsvis kan ge dig lite hjälp på traven inför ditt projekt.

Så här bör du gå tillväga för att lyckas med renoveringen av ditt badrum:

1. Specificera dina förväntningar och vad som är viktigast för dig

Vilket är det övergripande målet med din renovering? När förväntar du dig att arbetet ska vara utfört? Vilka delar är viktigast för dig och bör prioriteras?

Handlar det främst om att sätta in en ny dusch och kanske riva en vägg för att skapa mer utrymme? Eller räcker det med ett nytt handfat och lite ny färg? Fatta beslut om detta redan nu så slipper du bli besviken längre fram.

2. Sätt en budget för din badrumsrenovering

Fundera över hur mycket av arbetet som du vill ska utföras nu. Specificera vad som ska göras i ett första skede och vad som eventuellt kan vänta. Var tydligt med detaljerna!

Tänk till exempel på att du absolut inte bör snåla med förvaringsutrymmet i badrummet! Framför allt bör du inte planera för ett nyrenoverat badrum med än mindre utrymme för förvaring än vad som finns idag.

Allra helst bör du såklart försöka utöka detta utrymme. Ibland är dock detta inte möjligt på grund av att ytterligare badrumsskåp helt enkelt inte ryms i rummet. Eller så kanske du är ute efter en väldigt rymlig och stilren design utan ett virrvarr av skåp och luckor. Men det är viktigt att du inte negligerar förvaringsutrymmet när du planerar din badrumsrenovering. Därför bör du in i det sista försöka att planera för detta i din renoveringsbudget.

3. Ta kontakt med oss

Vi kan det här med badrumsrenovering i Göteborg. Därför gör du bäst i att tidigt kontakta oss för att få en offert på arbetet eller för att diskutera ditt behov och dina önskemål. Detta kan du även ha gjort i ett tidigare skede, men annars är det nu hög tid att göra detta!

4. Välj en inredningsstil och/eller ett färgschema

Håll dig till ett fåtal färger och material. Se till att de material och färger som används även går igen i resten av ditt hem. Vi hjälper dig såklart gärna med detta!

Vi kan hjälpa dig från idé till förverkligande

Du kanske bara vill göra några mindre uppgraderingar i badrummet? Eller så kan du vilja riva ut hela ditt badrum och ersätta det med ett sprillans nytt? Oavsett vilket är vi de goa gubbarna som får jobbet gjort! Vi kan få dina drömmar om ett nyrenoverat badrum att bli verklighet. Därför bör du kontakta oss för att diskutera ditt behov när du är redo att fräscha upp badrummet!

Kontakta oss

Är du redo att göra verklighet av dina renoveringsdrömmar? Kontakta oss på TM Byggservice för att diskutera dina idéer och få en offert på arbetet.

&

TM Byggservice

Besöksadress

Nellickevägen 22
412 63 Mölndal